teisipäev, 2. detsember 2014

2. detsember 2014 - Ajakirjanduslik prostitutsioon ja eksitav reklaam

Tere ööd!

Pole kaua kirjutanud, aga kuna lähialal on plaanis trükkida visiitkaardid, millele on pandud ka QR-kood Päev Eestis leheküljele, siis peab hakkama siia kiiresti materjali tootma. Lihtsalt, et uutel tulijatel oleks ka värsket lugemist.

*

Esiteks: ajakirjanduslik prostitutsioon.

Kuna Päev Eestis on püüdnud alati rõhutada sõltumatu ajakirjanduse vajalikkust, siis kahjuks peame seekord tõdema, et meie lähikonda on ilmunud prostituut - inimene, kes müüb ennast raha nimel. Eriti valusaks teeb minu kui allakirjutanu jaoks tolle tõsiasja see, et tegemist meie vaimse isaga, tänu kellele me üldse siin internetis eksisteerime.

Inimene, kes on alati suure suuga rääkinud enda äraostmatusest, on seekord tõsiselt ämbrisse astunud. Inimene, kes on lubanud, et ei kirjuta oma nime all kunagi asju, millesse ta ei usu, on 14. oktoobri Kuulutajas kirjutanud artikli Kiltsi rahvamaja uue põranda avamispidustustest. Positiivne lugu küll, kui...

Kui tegemist ei oleks niivõrd läbinähtava valimispropagandaga, millega üks Keskerakonna liikmetest üritab enda valimisringkonnas hääli ja populaarsust koguda. Kuigi allakirjutanu on enamuse ajast meie vaimse isa, Marko Maasikuga, koos, võttis ta tol päeval targu puhkepäeva, sest hoolimata kõigest ei suuda mina prostitutsiooni ka kaugelt pealt vaadata.

Siiski oli Maasik tol hetkel nii suures rahahädas, et pidi ühekordse teenistuse nimel oma hinge maha müüma.

Palju õnne, Marko, minu nimi sinu omaga enam samale visiitkaardile ei satu. Selle peale võid sa mürki võtta.

*

Teiseks: eksitav reklaam.


Kui Facebooki lehel seisab lehekülje konkreetse kirjeldusena, et "Kui nägid bussis ilusat neidu, kes äratas peo teie pükstes? Või nägid seksikat meha teatris? Kirjuta meile sellest, mis ja kes sulle meeldib, ei meeldi privaatsõnumiga ja me postitame selle oma seinale ANONÜÜMSELT!
Oodatud ka pihtimused !", siis oleks loogiline, et selleteemalised tekstid ka avaldatakse.
Dream on, baby! Saatsin siis prooviks täna ca 13.29 sellise teksti Märgatud: Rakveres leheküljele, et nad selle avaldaks: "Tere!

"Märgatud Rakvere Päts kohvikus täna 13.05 saabumas lausa kahte kena neidu, kes endale friikaid lisanditega tellisid.
Piilusime vastastikku,
ei leidnud julgust veel,
tutvuks ehk siis ajapikku,
abiks postitus, mis ees "

Oleksin tänulik, kui saaksite selle avaldada..."

Damned! Ma kirjutasin isegi luuletuse juurde, aga ei miskit. Mingid tööotsimis- ja kassiandmisteated liiguvad justkui oleks need vaseliiniga üle määritud, aga otseselt see, milleks kutsutakse üles lehe tutvustuses, mitte.

Ma saan muidugi väga hästi aru, et kassipoegade pildid püüavad palju klikke, aga muutke palun oma neetud lehe kirjeldus siis ka ära. Kirjutage, et olete tavaline ostan-müün-vahetan-ja-sheerin-kassipoegi-sest-see-teeb-meid-populaarseks-sait, mitte see, mis võiks tõesti äge olla.

Pealegi on mul kasside vastu allergia...

Tänan tähelepanu eest ja õppige andma õiget infot. Olge ausad! Ka sina, Marko...



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar